Vandaag open tot 17:30
Vandaag open tot 17:30

Je auto financieren

Galema & de Boer Auto’s werkt al jaren samen met Royal Lease en DTC Lease. Wil je jouw auto financieren vraag bij de verkoop naar de mogelijkheden of bereken het maandbedrag zelf bij de rekentool onder uw gewenste auto.
Wij werken met betrouwbare partners

Je auto financieren

Galema & de Boer Auto’s werkt al jaren samen met Royal Lease en DTC Lease. Wil je jouw auto financieren? Vraag bij de verkoop naar de mogelijkheden of bereken het maandbedrag zelf bij de rekentool onder jouw gewenste auto.
01.
Vul het formulier in
Om jouw aanvraag binnen 24 uur te kunnen beoordelen vragen wij de aanvraag zo compleet mogelijk in te vullen.
02.
Controle van je gegevens
Het service team van DTC-lease bekijkt jouw inzending. Mocht DTC-lease een vraag hebben dan krijg je automatisch bericht.
03.
Je ontvangt het lease contract
Na ontvangst van het getekende contract duurt de verwerking bij de bank zo'n 2 tot 3 werkdagen en wordt het voorstel uitbetaald. 
04.
Contact met Galema & de Boer
Het is zo ver! Maak een afspraak om jouw nieuwe auto op te halen.

 Veel plezier met je aankoop.
Kom je er niet uit?

Galema & De Boer 
staat voor je klaar

Wij regelen alles voor jou
Wij bemiddelen voor jou bij het tot stand komen van diverse vormen van consumptieve leningen en financial lease voor de zelfstandig ondernemer. Wanneer je geld nodig hebt of jouw huidige lening wenst over te sluiten, regelen wij alles voor jou vanaf de aanvraag tot aan de afwikkeling van het contract.
Een voorstel op maat 
Dus de aanvraag bij een van de bij ons aangesloten kredietmaatschappijen, het opstellen en bespreken van het contract, de totale afwikkeling van de in te lossen leningen, maar ook voor tijdige uitbetaling van het contract. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat het voorstel dat je van ons krijgt voor jou het gunstigst is. Maar ook nadat het krediet is gesloten kun je nog steeds op onze service rekenen.
Onze kredietadviseurs gaan aan de slag
Wanneer wij jouw financiële gegevens hebben geïnventariseerd gaat een van onze kredietadviseurs direct voor je aan de slag. Jouw kredietaanvraag wordt ingediend en binnen afzienbare tijd krijg je een terugkoppeling of het gevraagde krediet verkregen kan worden. 

Wanneer dit het geval is, zal het beste voorstel met jou besproken worden. Vervolgens kun je kiezen of je de offerte per post of per mail wenst te ontvangen. Eventueel kan, op jouw verzoek en in overleg met onze adviseur, voor je worden bekeken of een buitendienstadviseur bij jou thuis langs kan komen.
Lagere maandlasten mogelijk
Doordat wij aanstellingen hebben bij meerdere maatschappijen, betekent dat wij weten waar wij de meest gunstigste en interessante lening voor je kunnen onderbrengen. Ook wordt er aandachtig gekeken of jouw lopende lening(en) voordelig kunnen worden overgenomen wat meestal lagere maandlasten tot gevolg heeft.
Vandaag open tot 17:30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram